Catering i Kungsbacka

På Jaypeas erbjuder vi flexibla lösningar som passar alla typer av event. Vår populära foodtruck kan ge ditt evenemang en unik atmosfär, perfekt för allt från företagsfester till bröllop och festivaler. Vi lagar italiensk inspirerade rätter direkt på plats, vilket garanterar en upplevelse utöver det vanliga. För mer traditionella evenemang, där en foodtruck kanske inte passar, erbjuder vi även klassisk catering utan foodtruck. Vi har mycket smarrigt på menyn men vi anpassar givetvis till era önskemål.

Catering med eller utan foodtruck

Oavsett vilken typ av catering du väljer – med vår charmiga foodtruck eller genom vår fullservice catering – är vårt mål att göra ditt evenemang minnesvärt. Vi på Jaypeas förstår att varje tillställning är unik, och därför erbjuder vi skräddarsydda menyer som matchar just dina behov. Vegetariskt? Perfekt – det är vi duktiga på. Frukostmöten, luncher, middagar eller stora festligheter – låt oss ta hand om maten, så att du kan fokusera på att njuta av din tillställning och spendera tid med dina gäster. Kontakta oss idag för att planera din perfekta cateringupplevelse i Kungsbacka!

Vi erbjuder eventcatering i västra Sverige både med och utan truck.

Vi behöver en hyfsat liten yta då trucken är en mindre lastbil och inget släp. Det gör att vi lätt kan köra fram den där den ska stå. Givetvis så behövs en ganska plan yta.
Vår truck behöver 3 fas 230 volt (16 ampere) 💥

Resor ingår inom 30 km från vårt kök i Kungsbacka. För varje extra kilometer debiterar vi 10 kr.

Framkörningsavgift 3000 kr exkl. moms. 2 servicetimmar ingår. Ytterligare servicetimmar debiteras med 1200 kr per timme.
För bokningar efter kl 22:00 tillkommer en extra avgift på 1200 kr.

För företagsbokningar är priserna exkl. moms.

Låt oss ta hand om maten!